Alla inlägg den 13 september 2010

Av Emelie och familjen - 13 september 2010 12:58

Gumman sover middag och jag funderar på om jag ska sätta på en kanna kaffe. Sitter och kollar på armband. Har kärat ner mig i Thomas Sabo´s berlocker. Tyvärr finns det en jädrans massa kopior på dessa, så om jag nu väljer att köpa ett armband så får det nog bli i fysik butik eller genom någon betrodd webbplats. Alternativt så väntar jag i några månader och hoppas på berlockarmbandet i julklapp.

Prio ett är definitivt ny bildskärm. Jag använder Fredriks dator allt mer och mår riktigt dåligt över hur suddig den här skärmen är. Kommer nog beställas en ny i dagarna, men jag sitter fortfarande och väntar på något superbt specialpris.. som tyvärr inte verkar komma.

Nej förresten, första prioritet är inte alls bildskärm utan en ny badkarsmatta. Den vi hade var sprucken och alldeles glatt på undersidan (alger eller mögel eller nåt) så den har tyvärr åkt ut. Det tog ganska exakt ett dygn från att mattan försvann tills Elina halkade i badkaret och slog i näsan så det blödde ur båda näsborrar. Den häe bilden togs typ 15 minuter senare: Jo, jag vet att det är jag som har papper i näsan och inte Elina, men det beror på att min kropp är kajko så jag har näsblod var och varannan dag när det är väderomställning. Mössan plattar ner flygiga hårstrån i luggen, så därför har jag den inomhus också. Elina var i alla fall inte superledsen här längre. Jag frågade om hon också ville ha papper i näsan, men hon tackade vänligen nej.

Najs dubbelhaka man har också, men det bjuder jag på.

Presentation


För att kontakta mig, maila emeliesjodin[at]gmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

En del av

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards