Alla inlägg den 3 september 2010

Av Emelie och familjen - 3 september 2010 21:50

Jag kan tydligen fortfarande inte blogga på vanligt sätt.. eller så har det hänt något med datorn som gör att det inte fungerar. Tråkigt oavsett.

Elina har nu börjat på förskolan! Hon har inskolats hela veckan och det går superbra. Idag var hon till och med där över lunchen (själv alltså, utan oss föräldrar). Både jag och Fredrik tycker att det är helt sjukt att vi redan har ett dagisbarn. Tiden går fort. Jag inbillar mig att jag fortfarande är prao-elev från högstadiet när jag är där så att det inte blir så överväldigande.
Jag har ju börjat skolan själv också. Riktigt skönt att få lite massage på geniknölarna. Det här kursen är i stort sett repetition för mig så nu ska jag minsann lyckas lära mig det ordentligt. En lustig sak är att en kille som läser samma kurs kommer från Halmstad så jag känner igen honom från fester på gymnasiet, men jag tror inte att han minns mig så jag vågar inte säga något om det. Däremot gör det att jag ett par gånger kommit på mig själv med att minnas tillbaka till första gymnasieåret. Mycket saker hände det året, en del mindre roliga men de flesta underbart glada minnen. Man var tillräckligt vuxen för att kunna vara barnslig igen. Vi studsade omkring på hoppbollar i korridorerna och drack varm choklad på rasterna. Minns ni det tjejer?
Oj, nu kom jag in på sidospår. Ehm, jag är nog för trött för att sitta vid datorn egentligen. Tror det blir en tidig kväll. Fredrik är iväg på fest (trots ryggproblem) så jag har bara en snarkare inne i sovrummet. Imorgon är det min tur att få lämna hemmet på kvällen och gå på sittning. Problemet är att jag inte vet vad jag ska klä mig i.. jag har ju redan använt alla mina klädesplagg tusentals gånger. Det är inte roligt att ha samma klänningar gång efter annan. Skor har jag åtminstone, och en väska kan jag nog rota fram ur garderoben också.

Typiskt, hade ju tänkt att berätta för er om skogs-kadavret i söndags, getingen på min sovplats och Charlies flytt.. men jag orkar inte nu. Får kanske ta det någon annan gång. Eller live om någon ber snällt.

Presentation


För att kontakta mig, maila emeliesjodin[at]gmail.com

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

En del av

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards