Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Emelie och familjen - 22 augusti 2010 23:39

Lillan är förkyld och ligger och hostar i sin säng. Tycker så synd om henne. Tog nyss beslutet att balkongdörren i sovrummet får hållas stängd i natt. Även om det blir varmt som en bastu inne så kan det vara värt det om det gör att Elina (och resten av familjen) tillfrisknar snabbare från nästäppa, halsont och hosta.


Jag har knappt varit ute på flera dagar. Det är inte motiverande att gå på promenader eller vara ute och gunga när jag vet att jag borde sitta framför böckerna. Huvudvärken ligger och väntar på att få explodera pga syrebristen, kaffekonsumtionen och allt godis-socker. Om jag får sova lite i natt så ska jag avsluta studierna lite tidigare imorgon och gå ut en sväng framåt kvällen. Det har minsann inte blivit många timmars sömn de senaste nätterna. Jag har somnat vid 3-tiden. Elina har vaknat senast 4 och krävt att få sova hos oss, men väl i vår säng ligger hon och nyper mig så att jag tvingas ta bort hennes händer från min armhåla/ansikte/hals/nyckelben. Således har ingen av oss fått sova på ytterligare 1-1½ timme. Ett par timmar senare är det morgon och Elina bestämmer sig för att gå upp. Fredrik tar henne medan jag totalignorerar dem båda två. Själv sover jag vidare en eller ett par timmar till och släpar mig upp till dagens första kaffemugg. Såhär kan vi inte fortsätta!

Alternativ 1: Elina går igenom någon fas för att hon är sjuk eller ska ha tänder. Det går över av sig självt.

Alternativ 2: Jag sover med polojumper och rånarluva så att hon inte kan nypa mig på nätterna.

Alternativ 3: Vi låter henne vara kvar i sin säng storgråtandes tills hon somnar av utmattning.

Alternativ 4: Jag sover på soffan så får de klara sig själva.


Svårt val det där.. Nu ska jag i alla fall hoppa i säng. Tänker inte vara uppe till 3 i natt, det är en sak som är säker.

Presentation


För att kontakta mig, maila emeliesjodin[at]gmail.com

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

En del av

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards