Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Emelie och familjen - 13 augusti 2010 23:50

Elina har idag varit på sitt första barnkalas. Nu när vi inte hade sett de andra barnen på hela sommaren var det roligt att upptäcka att alla tjejerna nu också går och dansar omkring. Det blev ett riktigt mys-kalas! Men när föräldrarna var upptagna med annat passade ungarna på att busa allt vad de kunde. Elina (som av någon anledning gillar att leka med dörrar) hade stängt in sig i sovrummet och resten av småtjejerna letade upp doftblocket till wc:n som de sög lite på. Mumma! Bara grabben som var lydig och lekte på egen hand.

Lillan fick med sig en gottpåse hem, och mestadels av innehållet är redan slut. Riskakorna var hon däremot inte så förtjust i tydligen, men det gjorde inte mig något för de gillar jag, hehe. Äpple-kanelsmak. Söta mamman J gav oss också en hel kasse med barnmat så nu lär vi inte behöva köpa det på ett bra tag.


Fredrik jobbade sin sista dag på "sommarjobbet" idag. Alltså, det är hans vanliga jobb men nu var det särskilt inbokat som sommarvikare. Vi firade genom att gå till indiska restaurangen på hörnet. Det finns nog ingen restaurang som är så familjär! Mannen som har den är så underbar och maten är superb. Han frågade om det var min mamma jag var där med senast (i tisdags) för han tyckte att vi såg lika ut. Japp, mamma och bror svarade jag. Liten bror, tyckte indiern. Hihi, ja.. Charlie är ju både lång och biffig, vilket restaurangägaren inte är, så det var ju en lustig kommentar. Han blev också förvånad över att Elina hade fått smaka på lammgrytan i tisdags, men min lilla tjej har bara reagerat på stark mat en enda gång. Då var det en ratatouille från buffén på Åhlèns som jag inte hade provsmakat innan jag gav den till Elina. Trodde inte i min vildaste fantasi att maten där skulle vara så välkryddad att Elina rynkade på näsan.


Nu läggdags. Hoppas att Elina sover längre än till 6 imorgon bitti. Jag vill inte behöva gå upp om 5½ timme.

Av Emelie och familjen - 13 augusti 2010 07:02

Det här fungerar inte längre!

När vi nu har möblerat om och min egna dator fungerar alltmer sällan så sitter jag hellre vid Fredriks dator när jag är inne på internet. Saken är bara den att datorskärmen här är helt otroligt dålig. Siffror och vissa bokstäver går inte att tyda, så suddigt är det!

Jag tycker egentligen inte att vi har råd att köpa ny skärm, men det är ju inte bra att förstöra synen om det kan avhjälpas av ett par tusenlappar.

Idealt hade varit att få testa den här http://www.smartson.se/testpilot-lg-monitor.html så hjälp mig nu hålla tummarna för att vi blir utvalda. Om du inte känner för att hålla tummarna så kan du anmäla dig själv till att bli testpilot, men skynda - anmälningtiden går ut idag!

Presentation


För att kontakta mig, maila emeliesjodin[at]gmail.com

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

En del av

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards