Alla inlägg den 22 maj 2010

Av Emelie och familjen - 22 maj 2010 17:33

Det är konsert-fest här nere på gården idag. Trevligt med livemusik, men det blir högt ljud. Vi flyr fältet snart och grillar på Chalmersområdet ikväll.


Fredriks finger fick en smäll i onsdags på träningen. Idag tog han bort tejpen som fingret varit lindat i. Förstora inte bilden om du är känslig. Nagelbandet har vuxit fast på rätt ställe igen, men huden är inte på plats så bakom nagelbandet ser man mer av nageln. Ser ganska äckligt ut, men det är nog inte skadat permanent i alla fall.


Gullungen hittade pappas hatt och lekte titt-ut.

       

Av Emelie och familjen - 22 maj 2010 00:03

Läskig dag idag. Jag var yr och svimfärdig största delen av förmiddagen. Ett par gånger var det riktigt illa och jag trodde att jag skulle tuppa av. Efter ett par rejäla glas vatten och lite lunch gick det över, så jag kunde följa med Fredrik och Elina till BVC. Oj oj oj så mycket beröm lillan fick för att hon är så tidig och nyfiken. "Testen" klarade hon också galant. Först skulle hon ta två klossar och banka dem mot varandra. Det tog ett tag innan hon vågade ta klossarna ur sköterskans hand, men när Elina väl hade dem i sina händer så slog hon ihop klossarna på en gång. Fingerfärdigheten var det heller inga problem med. Ett gem tyckte inte Elina var några problem att ta tag i. (Värre är det ju med små majskorn som alltid vägrar att ligga stilla, men det går det med.)

Runt 8,6 kilo och 72 cm är min lilla tjej nu. Fortfarande en liten plutt trots att hon är så stadig i kroppen.


Vi köpte bilbarnstol härom dagen. Skönt att ha fått det ur världen. Jag har varit väldigt velig gällande valet av bilbarnstol. Tittar man på dessa videos http://www.testfakta.se/Article.aspx?a=5969 så ser man hur skrämmande dåligt konstruerade bilbarnstolar egentligen är. Verkar som BeSafe klarat sig bra eller bäst i alla tester jag läst, så en sådan var jag inställd på. Nypris? Ca 3200 kronor. Nu är det ju som så att jag och Fredrik inte äger någon bil. Inte fan vill vi slänga ut den sortens pengar på en sak som vi endast kommer att använda ett begränsat antal gånger (när vi besöker Elinas mor- och farföräldrar). Nej, så begagnat fick det faktiskt bli. Hellre hög standard på bilbarnstolen med risk för skador från föregående ägare, än att köpa en medelmåttig ny bilbarnstol. Tyget på den vi fick tag i är helt makalöst smutsigt och slitet, men men. Bara för det kom vi undan extra billigt. Dessutom fick vi den hemkörd! Väldigt vänligt av säljaren.

Presentation


För att kontakta mig, maila emeliesjodin[at]gmail.com

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

RSS

En del av

Reklam


Ovido - Quiz & Flashcards